Šport > Nogomet
9978 ogledov

Mariborčani doživeli šok že na letališču

Maribor Liga prvakov Ljudski vrt epa
Slovenski državni prvak je poletel proti Sevilli, kjer ga v torek čaka tekma drugega kroga skupinskega dela Lige prvakov.

Mariborčani so v prvem krogu nove sezone elitnega klubskega tekmovanja v Ljudskem vrtu remizirali z moskovskim Spartakom (1:1) in osvojili prvo točko. Vijoličasti so se danes odpravili proti Sevilli in že na letališču doživeli neprijetno presenečenje.

Darko Milanič NK Maribor | Avtor: Profimedia Darko Milanič se ne boji ruskih prvakov. Profimedia
Zaradi okvare predvidenega letala so morali počakati na nadomestnega in se posledično na pot podali z veliko zamudo. Še sreča, da so okvaro na letalu odkrili pred vzletom in ne na pol poti proti kulturnemu in finančnemu središču južne Španije.

Na seznamu Darka Milaniča za torkov spektakel na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan je 21 igralcev. Letalske vozovnice za odhod v Sevillo so prevzeli: Handanović, Obradović, Cotman, Rajčević, Billong, Viler, Milec, Palčič, Kabha, Vrhovec, Pihler, Dervišević, Bohar, Ahmedi, Hotić, Bajde, Kramarič, Inbrom, Tavares, Mešanović in Zahović.

Trener slovenskega prvaka ima kar nekaj težav s poškodbami. Steber mariborske obrambe Marko Šuler ima poškodovan gleženj, prav tako bosta manjkala Dare Vršič in Denis Šme, so na uradni spletni stran sporočili vijoličasti.

V Španiji bo precej topleje kot v Sloveniji. "Temperaturna razlika je res velika, najverjetneje je to nek faktor, na katerega se bomo morali hitro prilagoditi, 15 stopinj razlike ni malo. Tu pa bo tudi bučno navijanje s tribun. Ampak to smo hoteli, svojo kožo bomo prodali zelo drago," je pred odhodom napovedal Milanič.

Komentarjev 2
  • Avatar care
    care 07:00 26.september 2017.

    Tak so bli ŠOKIRANI ,da so morali vrečt partijo kart :)))

  • PeraJJ 16:08 25.september 2017.

    Začnite svojo ekipo na prvo mesto! https://mybasketteam.com/sl

Sorodne novice