Šport > Nogomet
16 ogledov

Matavž zabil desetega, Dedić petega

Matavž Marcos Antonio PSV Eindhoven Rapid Bukarešta Evropska liga Reuters
Slovenski reprezentančni trojec Tim Matavž, Zlatko Dedić in Robert Koren je v letošnji ligaški sezoni v majici svojih klubov skupno zabil že 22 golov. Fantje so bili uspešni tudi minuli vikend.

Med strelce v najmočnejši nizozemski ligi se je znova vpisal Tim Matavž. Ta je ob zmagi PSV nad Heerenveenom (5:1) zabil en gol, skupno desetega ligaškega v sezoni. PSV se je vodilnemu AZ približal le na točko zaostanka.

Robert Koren je ob zmagi Hulla, ki je v ligi Championship z 2:0 premagal Millwall, zabil že svoj sedmi ligaški gol. Tako je že zelo blizu osebnega rekorda – v dresu WBA je v sezoni 2007/08 dosegel devet zadetkov.

V soboto je v Premier League drugič nastopil član slovenske mlade reprezentance Haris Vučkić. Ta je na dvoboju med Newcastlom in Swanseajem (0:0) v igro vstopil v 82. minuti. V Nemčiji se je na tekmi med Kölnom in Bayernom – ta je doma zmagal s 3:0 – že v 14. minuti poškodoval Mišo Brečko. V Serie A je Josip Iličić s Palermom izgubil pri sosedih iz Catanie (0:2).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.