Šport > Nogomet
242 ogledov

Matić uradno pri Manchester Unitedu

Nemanja Matić Nemanja Matić.
Srbski nogometni vezist Nemanja Matić je tudi uradno postal novi član angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda.

Nemanja Matić, ki bo v torek praznoval 29. rojstni dan, je z Manchester Unitedom podpisal triletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto, poroča Unitedova spletna stran.

Phil Jones Daley Blind Kazen Uefe Šport Rdeča vraga kršila protidopinška pravila

"Nemanja je igralec Manchester Uniteda in igralec Joseja Mourinha. Predstavlja vse, kar si želimo pri nogometašu: lojalnost, konsistentnost, ambicije in moštveni duh. Zahvalil bi se mu rad za njegovo željo po igranju pri nas, brez tega do prestopa ne bi prišlo. Prepričan sem, da ga bodo soigralci in navijači vzljubili. Dobrodošla, številka 31," je za spletno stran kluba povedal trener Uniteda Jose Mourinho.

"Zelo sem vesel, da sem se pridružil Manchester Unitedu. Nisem mogel zavrniti priložnosti, da še enkrat delam s Josejem Mourinhom. Užival sem pri Chelseaju in bi se mu rad zahvalil ter tudi navijačem za podporo. Komaj čakam, da z novimi soigralci začnem vaditi."
Nemanja Matić

Matić je v dosedanji karieri igral za Kolubaro, Košice, Vitesse, Benfico in Chelsea. Slednji je za Srba prejel približno 44 milijonov evrov odškodnine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.