Šport > Nogomet
23 ogledov

Messi Maiconu izbil nekaj zob

maicon Žurnal24 main
Marsikateri navijač Barcelone se je po tekmi pritoževal nad sodniškim kriterijem in "grobimi" prekrški Interja. A dan po tekmi je slika drugačna, kaže pa, da imajo zaradi udarcev več skrbi pri Interju.

Douglas Maicon je na prvi polfinalni tekmi med Interjem in Barcelono izgubil nekaj zob. In krivec? Verjeli ali ne … virtuoz Lionel Messi, ki je trčil v Brazilca. Maiconov agent Antonio Caliendo še ni mogel potrditi, da bo Maicon lahko zaigral na povratni tekmi v Barceloni. ''Maicon potrebuje operacijo, v kateri mu bodo pričvrstili izgubljena zoba. A Maicon je borec in razmišlja zelo pozitivno''.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

A Mourinho se zaradi Maiconovih zob ne vznemirja: ''V Milanu je ogromno dobrih zobozdravnikov in verjamem, da bo Maicon še lepši, kot je bil prej.'' Karizmatičnega portugalskega trenerja bolj skrbi vedenje Maria Balotellija, ki je na prvi polfinalni tekmi izgledal bolj kot dvanajsti igralec Barcelone in ne kot član milanskega Interja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.