Šport > Nogomet
16 ogledov

Messi Pepeju: Da se te bojim? Vedno ti dam gol!

Messi Pepe Real Madrid Barcelona El Clasico pogovor Španija liga prvenstvo Youtube
Španski mediji so razvozlali enega izmed najzanimivejših dogodkov nedeljskega El Clásica – na videz sproščen pogovor Lionela Messija in Pepeja, ki mu je Argentinec odgovoril v slogu.

"Ko igraš proti meni, se vedno pos***eš," je po poročanju katalonskega dnevnika Sport med nedeljskim derbijem Real Madrida in Barcelone na uho Lionela Messija prišepnil Pepe. Argentinec in portugalski Brazilec sta stara rivala z največjih tekem, branilec belega baleta ga je pred leti tudi grobo pohodil in ne prvič v svoji karieri poskrbel za zgražanje svetovne javnosti.

Toda Messi mu tokrat ni ostal dolžan. Poleg hat-tricka na Santiagu Bernabéuu je Pepeju pri rezultatu 3:3 odgovoril v slogu. "Kaj govoriš? Vedno ti zabijem, ti pa si na vseh fotografijah!" naj bi Pepeju dejal samozavestni Messi, ki je kasneje po prekršku Xabija Alonsa nad Andrésom Iniesto brezhibno izvedel še svojo drugo enajstmetrovko večera za končnih 4:3.

Tudi portugalski reprezentant je utrpel nekaj "povračilnih ukrepov" – po prerivanju s Cescom Fàbregasom v prvem polčasu je na njegov obraz za hip stopil Sergio Busquets, ki ni dobil rumenega kartona, zato pa je sodnik Alberto Unidano Mallenco karton pokazal tako Pepeju kot Fàbregasu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.