Šport > Nogomet
5681 ogledov

"Mi tega Milaniča najbrž še vedno plačujemo ..."

Mitja Viler NK Maribor/Twitter
Slovenski športniki so z navdušenjem pospremili uvrstitev slovenskih šampionov v Ligo prvakov. Uspeh so na zanimiv način sprejeli nekateri nogometni navdušenci v Angliji.

Kot je ob velikih športnih uspehih že navada, so se na Twitterju ob zmagi Maribora nad Hapoelom iz Be'er Sheve vrstile čestitke.

Podvig vijoličastih so počastili tudi takšni velemojstri kot so Luka Dončić, Anže Kopitar in Ilka Štuhec, večnim rivalom so se poklonili tudi v taboru ljubljanske Olimpije.

NK Maribor Zgodovinsko Šport Maribor tretjič med evropsko elito

Na zanimiv način so razplet srečanja v Ljudskem vrtu sprejeli na Otoku, predvsem navijači Leeds Uniteda so se spomnili na neuspešno epizodo Darka Milaniča na klopi njihovega kluba. Eden od pristašev Leedsa se je pridušal, da Angleži Slovenca najbrž še vedno plačujejo ...

Ena od navijačic londonskih "topničarjev" pa je potožila, da je sila neprijeten občutek, ko Maribor igra Ligo prvakov, velikan Arsenal pa pač ne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.