Šport > Nogomet
1 ogledov

Mnenja športnic niso enotna

oi2008_sestak_fevzer_main
1/11
Žurnal24 main
Pred jutrišnjim finalom Lige prvakov med Barcelono in Manchester Unitedom smo poklicali nekaj sedanjih in nekdanjih športnic. Dve stavita na Barcelono, ena pa na Manchester United.

Finale Lige prvakov je največji športni dogodek letošnjega poletja. V Rimu se bosta za zmago udarila Barcelona in Manchester United. Veliki finale bodo seveda spremljale tudi slovenske športnice. Pred klubsko tekmo leta smo poklicali nekaj sedanjih in nekdanjih športnic in jih povprašali, kaj one menijo o velikem rimskem finalu.

Maja Matevžič, nekdanja teniška igralka:
V finalu bom navijala za Manchester United. Trenutno pa mi je najboljši igralec Cristiano Ronaldo. Najlepšega nogometaša nimam, toda moram priznati, da so nekateri zelo "fejst“. A samo zaradi tega ne bi spremljala določenega nogometaša. Sicer pa od sezone do sezone navijam za drug klub. V letošnji sezoni sem tako izbrala Manchester United. Na primer, ko sem v Italiji trenirala tenis, sem navijala za Inter.

Marija Šestak, atletinja:
Nogometa ne spremljam podrobno. Le največje tekme, kot je finale Lige prvakov ali kaj podobnega. V finalu bom navijala za Barcelono. Najboljšega igralca pa nimam, ker nogometa, kot sem že rekla, ne spremljam preveč podrobno in nogometašev ne poznam preveč dobro.

Deja Ivanovič, nekdanja rokometašica:
Nogomet spremljam kar podrobno. V finalu Lige prvakov bom navijala za Barcelono, za katero navijam tudi sicer. Najboljši nogometaš po mojem mnenju je Lionel Messi, ki je pol manjši od ostalih, a ga kljub temu zelo težko ustavijo. Najlepšega nogometaša pa nimam, ker veliko raje gledam na kvaliteto kot na lepoto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.