Šport > Nogomet
489 ogledov

Modrić razkriva Ronaldovo prihodnost

luka modrić cristiano ronaldo EPA
Zdaj ni nobenega dvoma več, da bo Cristiano Ronaldo kariero nadaljeval pri Real Madridu, poročajo španski mediji.

Minilo je 23 dni, odkar je naslovnica portugalskega časopisa A Bola šokirala z novico, da Cristiano Ronaldo zapušča Real Madrid. Selitev na Kitajsko ali onkraj Atlantika je od samega začetka veljala za nerealno, namigovalo pa se je, da bi napadalec lahko okrepil Manchester Unitedu ali Paris Saint-Germain.

Glede na uspehe, ki jih je v zadnjih letih dosegal v dresu kraljega kluba, je bila selitev malo verjetna, a so govorice postajale iz dneva v dan močnejše.

Pri tem naj bi glavno vlodo odigrale obtožbe španskih oblasti, ki Ronaldu očitajo utajo davkov v višini 14,7 milijonov evrov. Vodstvo Reala mu sprva ni izreklo podpore, kasneje pa je napako popravil predsednik kluba Florentino Pérez, ki je nogometašu javno izrekel zaupanje.

Ronalda, ki se je takrat mudil v Rusiji na Pokalu konfederacij, naj bi to pomirilo in stekli so pogovori za nadaljevanje kariere na Santiago Bernabéuu.

luka modrić cristiano ronaldo | Avtor: EPA EPA

Po poročanju španskega AS-a ni več nobenega dvoma o tem, kje bo Portugalec igral prihodnje leto, novico pa je posredno potrdil tudi hrvaški zvezdnik Luka Modrić, ki pravi: "Cristiana nikoli nisem slišal reči, da si želi oditi. V nogometu je vse mogoče, vendar mislim, da je vez med Ronaldom in Realom tako močna, da bo nadaljeval v dresu Real Madrida."

Hrvaški reprezentant je spregovoril tudi o Garethu Balu, ki si v slačilnici španskega prvaka ni pridobil veliko prijateljev. Nogometaša se sicer zelo dobro poznata, saj sta si garderobo delila že v Londonu.

"Gareth je od nekdaj takšen. Tudi v Tottenhamu je bil. To je njegov značaj. Naredil bo vse za moštvo. Zelo je ponižen in nikoli se ne bi postavil nad ekipo. Garetha ne moremo spremeniti. Za njim je težka sezona, polna poškodb, a začel je zelo dobro, bil je naš najboljši igralec. Pomembno je, da ostane zdrav," je povedal Modrić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.