Šport > Nogomet
15 ogledov

Modrić še naprej pred vrati Reala

Luka Modrić Reuters
Španska Marca znova piše, da je le še vprašanje časa, kdaj se bo Luka Modrić pridružil madridskemu Realu. Hrvaški reprezentant medtem še vedno individualno trenira v Londonu.

"Modrić prihaja v Real v roku 24 ur." Takšnih in drugačnih naslovov v zadnjem času ni manjkalo v španskih, angleških in tudi hrvaških medijih, a Luka Modrić je še vedno član Tottenhama, medtem ko se je sezona tako v Angliji kot Španiji že začela. Sodeč po nekoliko slabšem začetku Real Madrida (remi proti Valencii in poraz na prvi tekmi superpokala proti Barceloni) pa bi Joseju Mourinhu še kako prav prišla kakšna sveža moč.

Če gre verjeti poročilom iz Španije, sta si predsednik Tottenhama Daniel Levy in predsednik galaktikov Florentino Perez že segla v roko, zdaj vsi vpleteni čakajo le še na podpis Modrića. Hrvaški reprezentant sicer še vedno individualno trenira v Londonu in poskuša ohranjati čim boljšo fizično pripravo. Da do prestopa vendarle ni tako daleč, dokazuje tudi izjava trenerja Londončanov, Andrea Villasa-Boasa: "Predsednik mi je dejal, da pogovori dobro napredujejo. Vse naj bi bilo rešeno v prihodnjih dveh dneh."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.