Šport > Nogomet
27 ogledov

Monaco gre naprej: Falcao za 60 milijonov!

Falcao Atletico Madrid Singapur otroci Jalan Besar osnovnošolci šolarji šolarčki EPA
Španski radio Cadena SER poroča, da bo Radamel Falcao po 70-milijonskem prihodu Portovih zvezdnikov Jamesa Rodrígueza in Joãa Moutinha naslednji velikopotezni nakup francoskega prvoligaša AS Monaca. Kolumbijski napadalec Atlético Madrida naj bi v ponedeljek prispel na zdravniški pregled pred prestopom, vrednim 60 milijonov evrov.

Le še uspešen zdravniški pogled in nekaj avtogramov na prazne črte ločijo Radamela Falcaa pred vsaj malce presenetljivim prestopom k AS Monacu. Za napadalca Atlética Madrida, ki je bil v zadnjih mesecih blizu odhodu na Otok, bo po poročanju radia Cadena SER francoski prvoligaš plačal 60 milijonov evrov, kolikor znaša njegova odkupna klavzula.

Monaco, ki je v petek s 70-milijonskim paketom pripeljal Joãa Moutinha in Jamesa Rodrígueza iz Porta, ga v ponedeljek pričakuje na rutinskem zdravniškem pregledu, po katerem bo Kolumbijec tudi postal novi član rdeče-belih, pri katerih bo letno zaslužil deset milijonov evrov. To je trikrat več kot je eden najboljših strelcev v zgodovini Atlética do sedaj služil pri madridskih rdeče-belih. 

Falcao bo tako v nedeljo odigral verjetno zadnjo tekmo v dresu "Colchonerosov", domači obračun na Vicenteju Calderónu proti Mallorci. Kot zamenjava za Kolumbijca se v španskih medijih največkrat omenja Álvaro Negredo, napadalec Seville, občasni član španske reprezentance in šolarček mestnega tekmeca Real Madrida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.