Šport > Nogomet
13 ogledov

Mou: Če bomo drugi, težava za prve

Mourinho Real Madrid Borussia Dortmund Liga prvakov EPA
Čarovnija Mesuta Özila ob koncu tekme je Real Madrid rešila pred domačim porazom v 4. kolu Lige prvakov proti Borussii iz Dortmunda (2:2). Real je na lestvici drugi, trener belega baleta Mourinho pa pravi: "Vseeno je, ali smo prvi ali drugi."

Izvajanje prostih strelov pri Realu je v domeni prvega strelca Cristiana Ronalda. Portugalec je v brezizhodnem položaju v 89. minuti srečanja proti Borussii iz Dortmunda žogo na 20 metrih prepustil Nemcu Mesutu Özilu, ki je s čarobnim strelom prek živega zidu španskim prvakom prinesel pomembno točko, ki jih je približala k uvrstitvi v nadaljevanje tekmovanja.

"Če bomo na koncu drugi, ni problema. To bo težava za tiste, ki bodo v skupini, ki se križa z našo, prvi. Menim, da smo lahko še vedno prvi," je po tekmi povedal strateg José Mourinho, ki bo poskušal Real pripeljati do desetega naslova evropskega klubskega prvaka.

"V drugem polčasu smo igrali zelo dinamično in agresivno. Le želim si takih tekem. Druge tekme so videti, kot da bi gledali Evropsko ligo," je bil piker Portugalec.

Jürgen Klopp, trener moštva iz Dortmunda, ki po štirih kolih z osmimi točkami vodi na lestvici skupine D, točko pred Realom, pred tretjim Ajaxom ima že štiri točke naskoka, zadnji je Manchester City z le dvema točkama, po tekmi ni bil razočaran. Čeprav so bili Nemci tik pred tem, da na drugi zaporedni tekmi vzamejo skalp velikemu Realu, je priljubljeni "Kloppo" dejal: "Vse je v naših rokah. Čakata nas še dve tekmi. Tudi točka je za nas velik uspeh."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.