Šport > Nogomet
20 ogledov

Mourinho preprečil prestop v Man United

kaka EPA
Real Madrid naj bi v zadnjem letu prejel dve mamljivi ponudbi za prestop Brazilca Kakája, vendar je José Mourinho obe zavrnil.

Viri blizu nogometaša Real Madrida, Kakája, so razkrili, da naj bi José Mourinho zavrnil ponudbi AC Milana in Manchester Uniteda, saj je želel, da Brazilec odide v Rusijo ali na Kitajsko.

Kaká je trenutno na Kitajskem, kjer se udeležuje promocijskih dogodkov svojih sponzorjev, 31-letnik pa si želi čim hitrejše vrnitve v Madrid, kjer se bo s trenerjem belega baleta Carlom Ancelottijem pogovoril o svoji prihodnosti. Brazilski napadalni vezist si želi ostati v Madridu, saj je prepričan, da odločitve Joséja Mourinha, ki mu ni namenil veliko priložnosti, niso bile povezane z njegovo formo.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
''Mourinho ga ni želel, vendar se je bal dogovora z velikim evropskim klubom, saj ga je skrbelo, da bo Kaká uspešen. Želel ga je prodati ruskemu ali kitajskemu klubu, vendar je Kaká temu nasprotoval,'' je razkril neimenovan vir in dodal, da je Brazilec celo sezono skrbel za fizično pripravljenost, vendar mu trener ni dal prave priložnosti. ''Kaká in Mou se nikoli nista sporekla, a njun odnos še zdaleč ni bil dober. Madrid je prejel dve ponudbi; eno iz Anglije in eno iz Italije, vendar je Mourinho obe zavrnil,'' je dodal vir blizu nogometaša.

Denar ga ne zanima

Kaká je prejel številne ponudbe ruskih in kitajskih klubov, kjer bi zaslužil več kot v Madridu ali Evropi. Brazilec cilja na nastop na Svetovnem prvenstvu 2014 in je prepričan, da si bo mesto v reprezentanci lahko zagotovil samo z igranjem za enega izmed evropskih velikanov. ''Želel si je priložnosti, da bi uspel v najboljšem klubu na svetu, vendar mu je Mourinho ni dal. Če bi ga zanimal denar, danes ne bi igral v Španiji,'' je zaključil neimenovan vir.

Prihod Carla Ancelottija, ki je s Kakájem sodeloval pri AC Milanu, je Brazilcu vlil dodatne motivacije. Kaká upa, da bo pod vodstvom italijanskega stratega dobil dovolj priložnosti, da si prisluži mesto v začetni enajsterici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.