Šport > Nogomet
4890 ogledov

Murinemu najstniku grozi pet let zapora!

Renato Simić Profimedia
Mladi napadalec se je po incidentu na slovenski obali znašel v težavah.

Renato Simić je v mladinskih kategorijah obetal veliko, še vedno zelo mladi nogometaš pa je sredi lanske sezone okrepil soboško Muro.

Kariero je sicer začel v Olimpiji, se nato preselil v Domžale, kot šestnajstletnika pa ga je iz vrst "ravbarjev" odkupila italijanska Fiorentina za 160.000 evrov.

Devetnajstletni Simić, tudi mladinski reprezentant Slovenije, pa se je letos januarja vrnil v domovino in podpisal za moštvo iz Fazanerije, kjer pa je njegovo udejstvovanje prekinila poškodba.

NK Maribor : NK Koper PLTS Šport Mariboru razveljavljen zmagoviti zadetek, Celje se reševalo v zadnjih minutah

Zdaj pa mu je ob zdravju ponagajala še disciplina. Tik pred podpisom za Muro se je Simić v Portorožu, točneje v lokalu Pergola, zapletel v hud incident, poročajo Slovenske novice.

Club Pergola Portorož | Avtor: Facebook Facebook

Tam naj bi se stepel z leto dni starejšim moškim in mu z udarcem zlomil čeljust, dodaja omenjeni časnik. Ker je zadal hude telesne poškodbe, mu grozi celo pet let zapora.

V sredo bi se moral pojaviti na predobravnavnem roku, a tega ni storil. Simić naj bi sodišču sporočil, da je v preventivni karanteni, a to ni držalo. Sodnik Julijan Glavina mu je tako odredil prisilno privedbo na naslednji narok, ta bo 17. novembra.

Šport: "Ljudje, ki so bili cepljeni, se lahko ponovno okužijo, ker ..." - Nogomet koronavirus žoga maska NZS Šport Nogometnih tekem le še za vzorec

Direktor Mure Robert Kuzmič je v odzivu na situacijo dejal, da so v klubu zadevo že predali disciplinski komisiji, a poudaril, da Simić v času incidenta še ni bil član prekmurskega kolektiva. 

Komentarjev 8
  • Laznivi 16:46 25.oktober 2020.

    .....ić to pove vse in več....

  • porko2 14:09 25.oktober 2020.

    Ma to je SLO sodstvo! Njemu, ki je enemu razbil gobec 5 let zapora, Janezu, pa, ki je na kant spravil celo državo pa oprostitev. Hallo!

  • kugla 13:50 25.oktober 2020.

    ne se pustit za..jebavat.Max 4000€ če ima slabega odvetnika.

Sorodne novice