Šport > Nogomet
17 ogledov

''Ne smemo pozabiti ponižanja''

Handanović Makedonija Slovenija prijateljska tekma Skopje EPA
Vratar Interja Samir Handanović je prepričan, da lahko Nerrazzuri slabe rezultate v lanski sezoni obrnejo sebi v prid.

Italijanska Fiorentina, kamor naj bi se kmalu preselil tudi Josip Iličić, svojim tekmecem povzroča skrbi. Vratar Interja Samir Handanović, ki si lani z Nerrazzuri ni priigral mesta v evropski ligi, je priznal, da imata Juventus in Fiorentina prednost pred konkurenti.

''Kakor stvari stojijo, sta Fiorentina in Juventus pred ostalimi, a boj za naslov bo v tej sezoni bolj izenačen. Napoli ima prav tako možnosti,'' je povedal slovenski reprezentant.

Inter je lansko sezono končal na devetem mestu lestvice Serie A, pred začetkom letošnje pa se s staro damo dogovarja za prestop Mauricia Isle. ''Isla je imel nekaj težav, vendar je močan nogometaš, ki lahko naredi razliko v vsaki ekipi. O tem bi se moralo govoriti, ko bo na igrišču. Nesmiselno je špekulirati,'' je dodal 29-letnik.

''Slabe sezone se dogajajo''

Handanović je priznal, da je bila lanska sezona za Inter slaba. ''Ni veliko povedati o lanski sezoni. Slabe sezone se občasno dogajajo. Nič ni naključje. Ne smemo pozabiti ponižanja in napak, ki morajo postati osnova za novo sezono. Rekel sem, da je bolje, da se nismo uvrstili v evropsko ligo, ker tako iskreno verjamem. Po mojem mnenju bo to naša prednost. Sedaj se moramo osredotočiti na delo in videli bomo, kako daleč nas bo to pripeljalo,'' je zaključil Handanović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.