Šport > Nogomet
12 ogledov

''Nekateri so se us***i, tako napišite''

marijan pušnik Youtube
Poleg Maribora in Domžal si je napredovanje v tretji krog kvalifikacij za Ligo Evropa priigral tudi Hajduk slovenskega trenerja Marijana Pušnika.

Hrvaški prvoligaš je na povratni tekmi z 2:1 premagal CSMS Iasi in si priigral uvrstitev v naslednji krog tekmovanja. Prva tekma se je končala z neodločenim izidom (2:2).

Slovenski trener Marijan Pušnik je po uvrstitvi na prag drugega najmočnejšega evropskega tekmovanja zabaval hrvaške novinarje.

''Dober večer. Resnično mislim, da je dober večer, saj smo se uvrstili v tretji krog. To je tretja tekma, ki je nismo izgubili. Hvala sijajnemu občinstvu, ki nas je v 88. minuti obudilo od mrtvih. Najprej sever, nato vzhod in zahod. Dvignili so fante, ki so začeli šepati v igri. Takar je prišel gol Francka Ohandze in zmaga. Želel sem si polnega stadiona in zmage. To se je izpolnilo, a slišati je bilo tudi žvižge. Nogometaši so padali od utrujenosti, grabili so jih krči, vendar so izvlekli tekmo. Nekateri so protestirali, da moramo manj trenirati, ker nimamo svežine, a mi bomo trenirali še več in še intenzivneje. Nismo še prišli do pravih treningov, skupaj delamo šele mesec in pol,'' je za 24sata.hr povedal Pušnik, ki ni bil zadovoljen s predstavo svojih varovancev, zato ga je uvrstitev v tretji krog še bolj razveselila.

''Vem, da so utrujeni, nisem kreten''

''Vem, da so igralci utrujeni, saj niso vajeni toliko trenirati. Nisem kreten, prosto imajo soboto in nedeljo popoldne. To so si zaslužili, a trenirali bomo še več. Več! Ne manj. Igrali smo 'kot k'. Nič jim ne morem zameriti, niso se sprehajali, niso bili slabi, ampak takšna je pač Hajdukova kvaliteta. Nekateri so se us***i, napišite tako. Nekateri niso zmogli in so se us***i. Obljubljam vam, da bo bolje. Moji igralci so zame najboljši, postali bodo še boljši. Nasmejte se, prosim vas, Hajduk je zmagal, gremo v mesto na pivo,'' je dodal nekdanji trener Olimpije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.