Šport > Nogomet
2254 ogledov

Nogometaš v otroški igralnici s škarjami nad košarkarskega zvezdnika

Nemanja Bjelica Epa Nemanja Bjelica.
Znani srbski košarkar Nemanja Bjelica je bil tarča verbalnega napada in groženj z ostrim predmetom.

V eni od beograjskih otroških igralnic je bil napaden srbski košarkarski reprezentant Nemanja Bjelica, poročajo različni srbski mediji.

Po nalogu okrajnega sodišča je bil zaradi groženj pridržan še en znan športnik. Po navedbah medijev gre za nekdanjega nogometaša Crvene zvezde Nikolo Petkovića. Slednjega so sprva pridržali, nato so zanj odredili pripor, navaja B92.

"Bjelica je sedel za mizo, ko je k njemu pristopil ta človek. Začel ga je provocirati, ga žaliti in groziti njemu, ženi in otrokom. Med drugim mu je dejal, da ga bo izselil," je za Kurir povedala priča dogodka.

"Bjelica je mirno sedel, nato je odšel do šanka v bližnjem gostinskem lokalu. Tudi Petković je šel do šanka, vzel škarje in grozil, da ga bo zabodel," je dodala ista priča.

Ena odlična, ena solidna kariera

Nemanja Bjelica je v letošnji sezoni član košarkarske sekcije Crvene zvezde, a zaradi poškodbe še ni vpisal nastopa za rdeče-bele. Igral je še za Baskonio, leta 2015 je v dresu Fenerbahçeja celo postal MVP Evrolige, nato pa v NBA igral za Minnesoto, Sacramento, Miami in Golden State, s katerim je leta 2022 osvojil šampionski prstan.

Petković je star 37 let in ima za seboj pestro kariero, ki jo je končal pred štirimi leti. Igral je za Crveno zvezdo, Vojvodino, turški Gençlerbirliği, frankfurtski Eintracht, ruski Tom, telavivski Maccabi, bil je tudi član belgijskih, kitajskih, tajskih in avstralskih klubov. Za mlado reprezentanco Srbije je vpisal 13 nastopov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice