Šport > Nogomet
32 ogledov

Nesrečni Sahin znova poškodovan

Real Madrid Nuri Sahin EPA
Nuri Sahin, letošnja nova okrepitev Reala - prišel je iz nemškega prvaka Borussie Dortmund - bo na svoj debi v majici belega baleta moral počakati najmanj šest tednov.

Španski mediji namreč poročajo, da je Turek, rojen v Nemčiji, obnovil poškodbo desnega kolena, ki ga je mučila že od pripravljalnega obdobja, ko se je poškodoval v Los Angelesu. Po pisanju portala elconfidencial.com bo Sahin z igrišč odsoten najmanj šest tednov. Turški reprezenant je v petek opravil podrobne zdravniške preglede, ki so potrdili, da je obnovil poškodbo kolena, ki jo je staknil na tretjem treningu Reala v Los Angelesu.

Gago odhaja v Romo

Argentinski nogometaš Fernando Gago, ki ga portugalski strateg Jose Mourinho ni imel v svojih načrtih za letošnjo sezono, se za eno leto seli v Romo. K Luis Enriqueju, trenerju Rome, ki je med tednom izpadla iz kvalifikacij Evropske lige, gre kot posojeni nogometaš z možnostjo odkupa Rome.

Mourinho prepovedal uporabo Facebooka in Twitterja

Če gre verjeti pisanju zgoraj omenjenega portala, je Jose Mourinho svojim nogometašem prepovedal uporabno spletnih socialnih omrežij Facebook in Twitter. Na spletu poročajo, da se Portugalec boji, da bi preko omenjenih omrežij v javnost pricurljale podrobnosti in informacije, ki so namenjene izključno nogometašem. Kako popularna pa so ta socialna omrežja in kaj lahko pomeni informacija na Facebooku, pa pove podatek, da je zvezdnik Reala Cristiano Ronaldo na omrežju "všeč" kar 33 milijonom oseb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.