Šport > Nogomet
243 ogledov

Neymar odgovoril na zelenici

Neymar, ki je po govoricah blizu prestopa v PSG, je zablestel na tekmi proti Juventusu.

Brazilski napadalec Neymar, ki naj bi bil zelo blizu rekordnemu prestopu iz Barcelone v PSG, je na prijateljski tekmi proti Juventusu zabil oba zadetka za Katalonce ob zmagi z 2:1. Prav stara dama je sicer v minuli sezoni preprečila Barci nastop v finalu lige prvakov, kjer so nogometaši iz Torina nato klonili proti madridskemu Realu.

Tokratni dvoboj je gostil stadion MetLife v New Jerseyju, Neymar pa je odgovarjal tistim, ki zmajujejo z glavo ob številki 222 milijonov evrov, ki naj bi jih PSG plačal ob morebitni selitvi Brazilca v Pariz. Napadalec je v 15. minuti načel mrežo Gigija Buffona po dvojni podaji, še v prvem polčasu pa izvedel tudi akcijo s katero je osmešil torinsko obrambo. Kar pet nogometašev mu je skušalo preprečiti strel, a je Neymar odlično preigraval, nato pa tudi zadel za 2:0. Še pred glavnim odmorom bi sicer lahko poskrbel za hat-trick, v drugem polčasu pa je končni izid postavil Giorgio Chiellini.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice