Šport > Nogomet
201 ogledov

Nogometaš Liverpoola v Guinessovi knjigi rekordov

Trent Alexander-Arnold Reševalni pas/Twitter
Liverpoolov bočni branilec je v lanski sezoni najmočnejšega nogometnega državnega prvenstva na svetu pripravil kar 12 zadetkov.

Liverpoolov nogometaš Trent Alexander-Arnold se je uradno zapisal v Guinessovo knjigo rekordov, potem ko je v lanski sezoni Preimerlige zbral kar 12 asistenc za zadetek.

Izjemni desni bočni branilec lani najboljšega kluba v Evropi je tako postal branilec z največ asistencami v eni sezoni Premierlige, pri tem pa je prehitel prejšnja rekorderja iz vrst mestnega tekmeca Evertona, Andyja Hinchcliffa ter Leightona Bainesa.

"To je res velika čast. Od nekdaj sem si želel ekipi čim bolj pomagati v napadu, da si ustvarimo čim več priložnosti," je svoj dosežek za angleški Mirror pokomentiral Alexander-Arnold.

Branilec Liverpoola bo tako edini nogometaš, ki je zapisal svoje ime v Guinessovo knjigo rekordov za leto 2020.

Trent Alexander-Arnold Sokolje oko Šport Junak Liverpoola, ki je prelisičil Barcelono trent alexander-arnold Genialen trik Šport Razkrivamo: Ali je bil udarec iz kota za zmago s 4:0 po pravilih?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice