Šport > Nogomet
5018 ogledov

Saj ni res, pa je! Zato sta igralca Marseilla obtičala v Ljubljani

nogomet Domžale-Olympique de Marsellie Saša Despot
Avtobus francoskega prvoligaša, ki je v četrtek v Stožicah remiziral z Domžalami (1:1), je v Ljubljani "pozabil" dva svoja nogometaša.

Morgan Sanson in Lucas Ocampos, nogometaša Marseilla, ki je v četrtek gostoval v slovenski prestolnici, sta v Ljubljani ostala nekoliko dlje, kot je bilo sprva načrtovano.

Nogometaša sta po koncu tekme morala na dopinško kontrolo, ki pa se je izkazala za precej zahtevno. Nobeden od nogometašev namreč ni mogel urinirati, zato sta morala kar nekaj časa, precej dlje, kot je bilo sicer predvideno, čakati v družbi predstavnikov antidopinške organizacije.

nogomet Domžale-Olympique de Marsellie Nov podvig Šport Domžalčanov niso zlomili niti nekdanji evropski prvaki

Avtobus francoskega prvoligaša se je brez dveh igralcev odpeljal proti letališču. Sprva se je namigovalo, da vodstvo kluba oziroma varovanci Rudija Garcie sploh niso opazili odsotnosti dveh igralcev, vendar so iz Marseilla sporočili, da so se proti Brniku odpravili z namenom predčasne registracije prtljage. 

Ocampos in Sanson, ki sta bila več kot uro po koncu tekme še vedno "ujeta" v slovenski prestolnici, sta se z naknadnim prevozom kasneje pridružila svojim soigralcem in z njimi poletela nazaj v Francijo.

Oba nogometaša sta v Stožicah odigrala dobro tekmo, Sanson pa je v 63. minuti celo poskrbel za izenačujoči zadetek, potem ko so Domžalčani povedli v 12. minuti z golom Amedeja Vetriha.

Domžale so na prvi tekmi kvalifikacijskega play offa za nastop v Ligi Evropa v ljubljanskih Stožicah remizirale z Marseillom (1:1) in imajo tako še vedno realne možnosti za uvrstitev v skupinski del drugega najmočnejšega tekmovanja v Evropi.

Komentarjev 1
  • Anton Slapnik 13:41 19.avgust 2017.

    pa neka pivovarna je blizu pa nič...?????

Sorodne novice