Šport > Nogomet
11 ogledov

Ob slavju težje poškodovali trenerja

Ralf Rangnick Youtube
Napredovanje RB Leipziga v prvo nemško ligo je imelo svojo ceno.

Nogometaši RB Leipziga so si konec minulega tedna prvič zagotovili nastopanje v najmočnejši nemški ligi, uvrstitev v 1. Bundesligo pa so temu primerno proslavili. Z mešanimi občutki je sicer stadion verjetno zapuščal trener Ralf Rangnick, ki jo je skupil ob veselju.

Ragnicku je počila stegenska mišica, ko je poskušal ubežati prhi s pivom. No, nekaj časa mu je zelo solidno kazalo, za 57-letnika je pokazal tudi precejšnjo hitrost. "Če sem že govoril z njim? Ne, strah me je iti v garderobo. Zato tudi dajem toliko intervjujev. Poskušal mi je ubežati, to pa ni bila dobra ideja. Dobil sem dvoboj. Takšne reči sedogajajo, verjetno se ni dobro ogrel," je po tekmi dejal 'krivec' za Ragnickovo poškodbo napadalec Davie Selke.

Ostali igralci so bili manj 'prestrašeni', zatrdili so, da se bo ponoči še marsikaj zgodilo. "Noro bo," so zatrdili igralci. Zabava je bila verjetno res burna.

V najmočnejši nemški ligi si je sicer četrtič zapored lovoriko zagotovil Bayern. Bavarci so osvojili svoj 26. naslov, štirikrat zapored pa doslej od ustanovitve lige leta 1963 ni slavil še nihče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.