Šport > Nogomet
86 ogledov

Objavljal slike, roparji pa obiskali njegovo vilo

John Terry, Tony Terry Instagram
Kapetan Chelseaja John Terry je na socialnih omrežjih objavljal fotografije iz Francije, kar so nepridipravi znali izkoristiti.

John Terry in žena Tony sta uživala v francoskih Alpah, svoje preživljanje časa pa sta delila z oboževalcu tudi na socialnih omrežjih. Nepridipravi so njuno odsotnost zaznali in v tem času izropali njuno vilo v Londonu.

Rop je bil izvršen le nekaj ur po objavi fotografij, v vili pa so ukradli ves nakit, vrednost tega naj bi znašala več stotisoč evrov.

"Roparji so videli njegove objave na instagramu, tu ni dvoma. Družbena omrežja so postala katalog za roparje, ti so po cele dneve na njih. Terryjeve fotografije iz Francije so bile jasen znak, da je vila prazna. Enako se je zgodilo s Kim Kardashian, ki je bila oropana medtem, ko je objavljala fotografije iz Pariza," so dejali pri angleški policiji.

Fotografije ni objavljal samo John, vsak dan je to počela tudi njegova žena, tudi desetkrat na dan, zato je težko ugotoviti, koga so spremljali roparji.

Terryju se je podoben rop zgodil že tudi v preteklosti. Ko je bil na dopustu v Dubaju si je nekdo 'ogledal' njegovo stanovanje. Opomin očitno ni bil dovolj dober.

 

Great few days away Skiing with the family @toniterry26

A post shared by John Terry (@johnterry.26) on Feb 28, 2017 at 2:12pm PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.