Šport > Nogomet
11028 ogledov

Oblak: V Mariboru imajo samo eno dobro stvar …

Branko Brane oblak Dolgi most tenis intervju Euro 2012 evropsko prvenstvo EP Anže Petkovšek Branko Oblak ni oboževalec Srečka Katanca.
Branko Oblak je spregovoril pred nedeljskim velikim slovenskim nogometnim derbijem med Olimpijo in Mariborom v Stožicah.

V nedeljo zvečer se bosta v Stožicah v sklopu 7. kroga Prve lige Telekom Slovenije pomerila Olimpija in Maribor, edini neporaženi ekipi, ki imata na vrhu lestvice enako število točk. 

Pomemben del pred derbijem je ustvariti atmosfero, ki bo prinesla še bolj goreče vzdušje na tribunah in še več gledalcev. In to poskušajo storiti tudi pri Olimpiji.

Maribor navijači slavje Liga prvakov Štajerska se veseli Šport Mariborske ulice v soju bakel, navijaški napevi odmevali v noč

Branko Oblak, legenda ljubljanske Olimpije, je pred derbijem za spletno stran NK Olimpija spregovoril, kaj se je zgodilo, ko so ga ob koncu bleščeče kariere povabili, da bi igral v Mariboru. Takrat so z njim prekinili stike.

Zakaj so nas sovražili?

Oblak je dejal, da ni nikoli vedel, zakaj so Olimpijo vedno tako sovražili. "Ob vsakem prihodu v Maribor, že pri mladincih smo se stepli. Ne samo na tekmi, tudi po tekmi,“ pravi Oblak in dodaja, da je rivalstvo do neke mere v redu, ampak sovraštvo ne spada v nogomet.

NK Maribor "Skupina je prava!" Šport Mariboru se je nasmehnila sreča, v Ljudski vrt prihajajo ...

"Ko sem zaključeval kariero, so se iz mene norčevali in me spraševali, ali bi prišel igrat v Maribor. Dejal sem, da imajo v Mariboru samo eno dobro stvar – avtocesto za Ljubljano. Takrat smo prekinili stike,“ še pravi Oblak, ki je ocenil tudi trenutno stanje Olimpije: "Sezono so začeli odlično. Končno se mi zdi, da bi lahko gledali nogomet kot v sezoni, ko sta blestela Šporar in Henty. Oblak pravi, da je bil trener Olimpije Biščan izjemen igralec, kot trener pa je še nedokazan, a za zdaj deluje odlično."

Komentarjev 14
  • Anton Slapnik 09:04 29.avgust 2017.

    še najboljši so HD posnetki lepotičk, ki nimajo veze o futbalu....

  • Anton Slapnik 09:03 29.avgust 2017.

    bili so časi, ki jih ni več, zdaj vsi na tribunah drkajo pametne telefone....

  • blueone 21:31 26.avgust 2017.

    Kakorkoli obrneš je Liga prvakov, Liga prvakov in Maribor v njej igra že tretjič!!!