Šport > Nogomet
71 ogledov

Oče v ječi, Cavani brez tekme

Cavani Pokal konfederacij Brazilija Urugvaj polfinale Reuters
Veliko vprašanje je, če bo Edinson Cavani ostal v kadru Urugvaja za četrtfinalno tekmo Cope Américe proti domačemu Čilu.

Nogometna reprezentanca Urugvaja bi lahko vsaj za četrtfinale južnoameriškega prvenstva, ki te dni poteka v Čilu, ostala brez napadalca Edinsona Cavanija. Njegov oče je bil vpleten v prometno nesrečo s smrtnim izidom, zaradi česar Cavani selektorja Oscarja Tabareza prosi za obisk očeta v domovini. "Odločitev je na njemu, mi mu bomo nudili vso podporo. Vem le, da bo nocoj treniral," je povedal selektor sinje modrih Tabárez.

Nesreča se je zgodila v Saltu v ponedeljek, po poročanju urugvajskih medijev je v njej umrl 19-letni motorist po trku s tovornjakom, ki ga je vozil Cavanijev oče. Slednjega so po nesreči aretirali. Cavani starejši naj bi imel v krvi 1,7 promila alkohola, kar je skoraj šestkrat več od dovoljene koncentracije. 

Urugvajski mediji še poročajo, da bo Cavani lahko zapustil reprezentanco, a se vanjo vrnil, če ji bo na prvenstvu uspelo priti v polfinale. V četrtfinalu Urugvajce čakajo gostitelji Čilenci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.