Šport > Nogomet
25 ogledov

Odhod Ronalda iz Madrida vse bolj verjeten

Cristiano Ronaldo, Laurent Blanc Profimedias
Po poročanju tujih medijev se naj bi Cristiano Ronaldo in Real Madrid dogovorila, da lahko najboljši strelec Madrida odide za 80 milijonov. Zanj naj bi se zanimala Paris Saint-Germain in Manchester United.

Od prihoda trenerja Rafaela Beniteza v madridski Real govorice o želji Cristiana Ronaldo, da bi zapustil kraljevi klub, ne utihnejo. Sicer naj bi Benitez in Ronaldo sklenila premirje, a trikratni zmagovalec zlate žoge naj bi bil še vedno nezadovoljen s situacijo v Madridu.

Tuji mediji sedaj poročajo o dogovoru med Real Madridom in Ronaldom, ki naj bi omogočil odhod Portugalca iz Bernabeja. Madrid naj bi bil pripravljen sprejeti ponudbi Paris Saint-Germaina in Manchester Uniteda, če bodo iste višine kot vsota, ki so jo leta 2009 plačali Madridčani - 80 milijonov evrov.

Ronaldo naj bi se resno zanimal za PSG in po tekmi med Francozi in Real Madridom trenerju Parižanov Laurentu Blancu prišepnil, da se želi priključiti klubu. Njegov nekdanji klub Manchester United pa naj bi 30-letniku že pred začetkom sezone odkril, da si ga želi nazaj v ekipi. 

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 12:40 16.november 2015.

    NOVA ANALIZA!http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/150772/ukrajinaslovenija-i-kavc-analiza-xiii