Šport > Nogomet
26 ogledov

Opravičilo po napadu na novinarja

Cyril Jeunechamp EPA
Vodstvo nogometnega kluba Montpellier se je opravičilo novinarju francoskega časnika L'Equipe, s katerim je fizično obračunal njihov igralec Cyril Jeunechamp. Iz kluba so še sporočili, da dejanje obsojajo in že razmišljajo o kazni.

Cyril Jeunechamp je bil eden izmed nogometašev Montpelliera, ki so se po sobotnem remiju z Valencinnesom soočili z novinarjem francoskega časnika L'Equipe. Nogometaše je razjezil članek, ki ga je za športni časopis spisal Jose Barroso.

Francoski mediji poročajo, da je Jeunechamp izgubil potrpljenje in novinarja udaril v obraz. Iz tabora aktualnih prvakov francoske nogometne lige so sporočili, da incident obžalujejo. ''Po incidentu, v katerega je bil udeležen Cyril Jeunechamp, se Montpellier želi opravičiti novinarju časnika L'Equipe. Klub strogo obsoja takšno ravnanje in razmišlja o posledicah,'' so sporočili v uradni izjavi.

Nasilno vedenje nogometaša je obsodil tudi sindikat športnih novinarjev Francije, ki ne izključuje pravnih sankcij. ''Takšno ravnanje je v profesionalnem nogometu nesprejemljivo,'' so ogorčeni novinarji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.