Šport > Nogomet
934 ogledov

"Penis pričeska" zažgala družbena omrežja

goran pandev Reševalni pas/Twitter Pričeska Gorana Pandeva iz ptičje perspektive.
Makedonski reprezentant Goran Pandev je postal tarča posmeha na družbenih omrežjih.

Genoa je v 3. krogu italijanske Serie A gostovala pri Udineseju in izgubila z 1:0. Na srečanju je zaigral tudi makedonski napadalec Goran Pandev, ki ga je gostujoči trener Ivan Jurić v 39. minuti potegnil na klop.

Pandev je med zapuščanjem igrišča pokazal nenavaden vzorec pleše, ki močno spominja na moški spolni organ. Fotografija je nemudoma obšla družbena omrežja, uporabniki pa so bili - kot ponavadi - neprizanesljivi.

"Mislim, da bi morali Pandevovo plešo cenzurirati," se je glasil eden od šaljivih zapisov. "Pandev s pričesko sezone," se je glasil drugi.

"Goran Pandev ima na glavi penis", "Pandev ima zelo zanimivo pričesko. Dame, poglejte stran", "Pandev je terminu ku***glavec ponesel na povsem drug nivo," je le nekaj zabavnih objav na račun njegove (ne)posrečene pričeske. 

Nekateri so z nogometašem sočustvovali in ga spodbujali k presaditvi las po vzoru Wayna Rooneyja. "Tako se bom ostrigel, ko naslednjič obiščem frizerja," je zapisal nek šaljivec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice