Šport > Nogomet
32 ogledov

Pep Guardiola s to gesto navdušil Anglijo

pep guardiola harry arter Profimedias
Angleški mediji pojejo hvalnice trenerju Manchester Cityja.

Španski strateg na klopi angleškega velikana je po tekmi 25. kroga Premier League pristopil k vezistu Bournemoutha Harryju Arterju in mu zaželel srečo, saj z izbranko spet pričakujeta naraščaj. Par je v zaključku leta 2015 doživel travmatično izkušnjo ob rojstvu mrtvorojenega otroka.

Guardiola je bil z družinsko tragedijo seznanjen, zato se je odločil po tekmi pokramljati z Arterjem. ''Zelo mi je žal za to, kar se je zgodilo,'' so besede španskega stratega ujele televizijske kamere.

Guardiola je o dogodku spregovoril ob koncu tiskovne konference. ''Kmalu bo postal oče. Čestitke njemu in njegovi ženi. Vem, kaj se je zgodilo v preteklosti. Upam, da bo tokrat vse v redu,'' je dejal.

Manchester City se je po zmagi nad Bournemouthom (2:0) zavihtel na drugo mesto ligaške lestvice in ima osem točk manj od vodilnega Chelseaja in eno več od tretjeuvrščenega Tottenhama.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.