Šport > Nogomet
29 ogledov

Pérez vrača Özilu: "Ni zdržal pritiska"

Florentino Perez  Real Madrid Santiago Bernabeu predstavitev EPA
Predsednik madridskega Reala je na sestanku pred nedeljsko generalno skupščino zbodel nekdanjega člana kluba Mesuta Özila.

"Özil in njegovi zastopniki so zahtevali odhod iz kluba, tukaj pa nihče ne sme biti pod prisilo. Ni zdržal pritiska Madrida," je bil jasen Florentino Pérez, ki je pred generalno skupščino, na sporedu bo v nedeljo, spregovoril o številnih temah.

Kljub vsemu so najbolj udarile predsednikove besede o Mesutu Özilu, nemškemu reprezentantu, ki je za okrog 50 milijonov evrov pred iztekom prestopnega roka odšel k Arsenalu, nato pa v več različnih intervjujih (njegov oče Mustafa je Péreza označil za "moža brez časti") blatil svoje nekdanje delodajalce pri Real Madridu.

Prenova Bernabéua za 300-400 milijonov evrov

Poleg teme novega stadiona, po njegovih ocenah naj bi prenova Santiaga Bernabéua stala med 300 in 400 milijoni evrov, je Pérez v smehu tudi zanikal zadnje izjave branilca Barcelone Gerarda Piquéja, ki je madridskega velikana obtožil jemanja posojil za nedavni rekordni nakup Garetha Bala.

Dnevnik AS je sicer poročal, da je prestop financirala britanska veja banke Santander in ne konglomerat Bankia, kakor je očitno zmotno v enem izmed intervjujev dejal Piqué.

"Piqué je dober fant"

"To, kar je rekel Piqué, ni točno. Je dober fant, zato ni potrebno še naprej govoriti o tem," je na četrtkovem sestanku s člani kluba dejal Pérez, ki je tudi zatrdil, da Real za nakup Bala ni vzel posojila.

Pérez je tudi razkril, da se je lani tako opevani projekt otoka Real Madrid Resort v Združenih arabskih emiratih ustavil. "Real Madrid ne bo nadaljeval projekta zabaviščnega parka, ki smo ga načrtovali v emiratu Ras al Kajmah. Projekt bomo skušali nadaljevati v kakšnem drugem emiratu," je povedal madridski gradbeni baron.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.