Šport > Nogomet
57 ogledov

Po 22 letih zapušča Chelsea

john terry EPA
John Terry je napovedal slovo od londonskega Chelseaja.

John Terry bo le še do konca sezone član Chelseaja. Po prihodu italijanskega stratega Antonia Conteja na klop modrih, se dolgoletni branilec londonskih modrih in angleške reprezentance ni ravno naigral.

"Po 22 letih v klubu imam tako veliko za povedati in se moram zahvaliti ogromno ljudem. Vsem trenerjem, soigralcem, strokovnim štabom in navijačem, ki so me podpirali vrsto let, se ne morem dovolj zahvaliti. V naslednjih tednih bom še govoril o tem, odločil pa se bom tudi o nadaljni karieri. Za zdaj sem osredotočen na to, da klubu pomagam do uspeha v tej sezoni," je na uradni strani kluba sporočil Terry.

S 713 tekmami v modrem dresu je tretji na večni lestvici v klubu, svojo prvo tekmo za Chelsea je odigral leta 1998. Štirikrat je osvojil angleško prvenstvo, petrkrat FA pokal, trikrat ligaški pokal ter po enkrat ligo prvakov in evropsko ligo.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.