Šport > Nogomet
249 ogledov

Pochettino pred prevzemom angleškega velikana

Pochettino Epa
Nekdanji trener Tottenhama Mauricio Pochettino se, kot kaže, vrača v London.

Kot poročajo otoški mediji, naj bi bil argentinski trener Mauricio Pochettino tik pred dogovorom z angleškim nogometnim prvoligašem Chelseajem. Pri modrih naj bi z 51-letnim nekdanjim trenerjem Tottenhama še ta teden podpisali pogodbo, pišeta tudi britanski Telegraph in španska Marca.

Pri Chelseaju so se v začetku aprila razšli s trenerjem Grahamom Potterjem, s katerim so Londončani pravzaprav načrtovali dolgoročni projekt. Do konca sezone bo ekipo vodil nekdanji trener Chelseaja Frank Lampard.

Sicer pa so modri izgubili prve tekme pod vodstvom nekdanjega angleškega reprezentanta in tako rekoč nimajo realnih možnosti za uvrstitev v evropska tekmovanja.

Pochettino velja za glavnega favorita za trenersko mesto na Stamford Bridgeu. Po poročanju Telegrapha naj bi se več igralcev Chelseaja izreklo za Argentinca, ki je pred Spurs treniral tudi Espanyol in Southampton, nazadnje pa je imel pogodbo s PSG do poletja 2022.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.