Šport > Nogomet
102 ogledov

Pod preiskavo Uefe trije iz Olimpije

Evropska nogometna zveza naj bi preiskovala tri zmaje. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Vir iz disciplinske komisije Evropske nogometne zveze je za SN razkril, da ta organizacija preiskuje tri nogometaše Olimpije.

Zgodba o domnevnih nečednostih na srečanju Olimpija – Široki Brijeg dobiva nova nadaljevanja. Po poročanju Sportskih novosti, ki jim je podatke zaupal vir iz disciplinske komisije Uefe, naj bi bili pod preiskavo trije nogometaši Olimpije. SN navajajo Ermina Rakovića, Bobana Jovića, tretje ime pa je še neznanka.

"Široki Brijeg in njegovi nogometaši niso vpleteni v prirejanje rezultata te tekme. Disciplinska komisija Uefe vodi preiskavo proti trem nogometašem Olimpije, za katere obstajajo indici, da so manipulirali tako na tej kot na prejšnjih tekmah. Naš predstavnik je bil pred tekmo v Domžalah v garderobi in jih opozoril, da so v preiskavi. Povedal je tudi imena in jim izrekel opozorilo, a se ga niso držali," je za SN dejal vir, ki je želel ostati anonimen.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.