Šport > Nogomet
457 ogledov

Pogba ignoriral nasvet in plačal visok davek

jose mourinho Epa
Portugalski strateg José Mourinho je bil po tekmi uvodnega kroga Lige prvakov besen na svojega varovanca Paula Pogbaja.

Manchester United je v 1. krogu skupinskega dela Lige prvakov na Old Traffordu premagal Basel (3:0) in zasedel vrh lestvice v skupini A. Odličen uvod v novo sezono elitnega nogometnega tekmovanja je zasenčila poškodba Paula Pogbaja, ki je igrišče zapustil po manj kot 20 minutah igre.

Francoski reprezentant bo zaradi poškodbe mišice odsoten do šest tednov, to pa je močno ujezilo portugalskega stratega, saj naj bi Pogba ignoriral navodila zdravniške službe in posledično obnovil poškodbo, zaradi katere je marca manjkal tri tedne.

paul pogba | Avtor: Epa Epa
Fizioterapevti so Pogbaju pojasnili izvor njegovih težav in mu predpisali vaje za krepitev mišice, vendar je 24-letnik nasvete preslišal. Še več, namesto da bi upošteval predloge kluba, je nadaljeval z individualnimi treningi.

"Iz izkušenj lahko povem, da gre za poškodbo mišice. Okrevanje po tovrstnih poškodbah traja nekaj tednov," je po zmagi nad švicarskim prvoligašem dejal Mourinho.

Pogba bo izpustil kar nekaj ključnih tekem: Everton, Southampton, Crystal Palace in Liverpool v Premier League ter CSKA Moskva in Benfica v Ligi prvakov. Prav tako ne bo igrati na kvalifikacijskih tekmah francoske reprezentance proti Bolgariji in Belorusiji.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice