Šport > Nogomet
41 ogledov

Pokalni večni derbi šele novembra

Nogometna dvoboj med NK Olimpija in NK Maribor v Stožicah. Anže Petkovšek Nogometna dvoboj med NK Olimpija in NK Maribor v Stožicah.
Nogometna zveza Slovenije je danes sporočila natančne datume četrtfinalnih pokalnih tekem.

Trije dvoboji bodo 17. in 18. oktobra, najbolj zanimiv obračun med Olimpijo in Mariborom pa zaradi obveznosti vijoličastih v Ligi prvakov šele 11. novembra.

Že po žrebu parov 21. septembra je bilo jasno, da bodo obračun med Ljubljančani in Mariborčani težko izvedli v predvidenem terminu, saj Mariborčane naslednji teden čaka domača tekma Lige prvakov z Liverpoolom. Zdaj so iz NZS sporočili, da bo prva tekma, gostitelj bo Olimpija, na sporedu v soboto 11. novembra ob 17.15. Datuma povratne tekme tega para pa še niso določili.

Na prvih treh tekmah četrtfinala se bodo naslednji teden pomerili Triglav Kranj in Gorica, Celje in Mura (17. oktobra) ter Aluminij in Krka (18. oktobra). Povratni dvoboji teh tekmecev pa bodo 24. in 25. oktobra.

Spored četrtfinala pokala:

PRVE TEKME:
Torek, 17. oktober:
Triglav Kranj - Gorica
Celje - Mura

Sreda, 18. oktober:
Aluminij - Krka

Sobota, 11. november:
Olimpija Ljubljana - Maribor

POVRATNE TEKME:
Torek, 24. oktober:
Mura - Celje
Krka - Aluminij

Sreda, 25. oktober:
Gorica - Triglav Kranj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.