Šport > Nogomet
97 ogledov

Policija bo vršila poostren nadzor, tudi iz zraka

Maribor Liga prvakov Ljudski vrt epa
Slovenski državni prvak bo v sredo začel svojo zgodbo v novi sezoni Lige prvakov.

Maribor bo v sredo gostil prvo tekmo skupinskega dela nogometne lige prvakov, ko se bodo v Ljudskem vrtu pomerili domači nogometaši v vijoličastih majicah in nogometaši moskovskega Spartaka. Obračun bodo budno spremljali tudi pripadniki slovenskih mož v modrem. Policija bo dogajanje na tribunah snemala in fotografirala, tudi iz zraka.

Začetek tekme na stadionu Ljudski vrt bo ob 20.45. Gre sicer za tekmo 1. kroga v skupini E v ligi prvakov med Mariborom in moskovskim Spartakom.

Mestna občina Maribor bo vzporedno med 17. in 24. uro pripravila javni ogled nogometne tekme prek velikega zaslona na Trgu Leona Štuklja v Mariboru.

"Vse obiskovalce obeh prireditev obveščamo, da bo Policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje, tudi iz zraka." - PU Maribor

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo gostujoči navijači, na območju Grajskega trga z bližnjo okolico, Trga Leona Štuklja z okolico ter v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice