Šport > Nogomet
23 ogledov

Ponudba za Bala razjezila Wengerja

arsene wenger EPA
Dolgoletni trener Arsenala Arsene Wenger ne more razumeti, kako lahko Real Madrid za prestop Garetha Bala ponuja več kot 100 milijonov evrov.

Real Madrid je z vsakim dnem bližje podpisu z Garethom Balom, ki naj bi galaktike stal rekordnih 120 milijonov evrov. Trener Arsenala Arsene Wenger je prepričan, da španski prvoligaš krši predpise ''finančnega fair playa''.

''To je šala na račun 'finančnega fair playa'. Zdi se mi neverjetno, da je nogometni svet leto po uvedbi pravilnika povsem znorel. Sprašujem se, kakšen vpliv imajo pravila v nogometnem svetu? Zdi se, da je šlo na slabše,'' je povedal Wenger.

Trener topničarjev meni, da je Balov odhod slab za Premier ligo. ''Nikoli ni dobro, ko izgubiš vrhunskega igralca. Obenem je Britanec in verjamem, da je za Premier ligo pomembno, da zadrži najboljše igralce,'' je zaključil Francoz.

Bale ostal doma, vse bližje Realu

Totthenham je ugodil želji Garetha Bala in se na pripravljalno tekmo v Monaco odpravil brez prvega zvezdnika ekipe. Valižan je trenerju Adréju Villas-Boasu zatrdil, da ne želi odpotovati v kneževino, v primeru, da ga bodo v to prisilili, pa ne bo hotel igrati. Spurse v soboto čaka prijateljska tekma proti Monacu, medtem ko Bale v Londonu nadaljuje s pripravami na začetek sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.