Šport > Nogomet
11 ogledov

Poskus ropa pretresel rdečega vraga

angel di maria EPA
Nepridipravi so po tekmi Manchester Uniteda in Leicester Cityja poskušali vdreti v hišo Ángela di Maríe, poročajo otoški mediji.

Zvezdnik Manchester Uniteda Ángel di María bi po tekmi angleške Premier League, na kateri je United zmagal s 3:1, kmalu postal žrtev ropa, če ne bi neznane storilce prestrašil alarm.

Argentinski reprezentant se je po tekmi skupaj z družino vrnil domov, kmalu zatem pa so tatovi, očitno ne vedoč, da je nogometaš v hiši, poskušali vdreti skozi terasna vrata. Na srečo rdečega vraga, žene in hčerke se je oglasil varnostni sistem, ki je storilce pregnal praznih rok. Di María je bil po incidentu ''pretresen'', poroča Manchestereveningnews.com.

Unitedova varnostna služba je družino odpeljala iz hiše in nastanila v hotelu. Di María je v nedeljo hotel zapustil v spremstvu varnostnika, eno od oken njegovega posestva pa je obito z deskami, še pišejo angleški kolegi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.