Šport > Nogomet
549 ogledov

"Priznam, to je najhujši poraz v karieri"

maribor liverpool Epa
V Mariboru je po visokem porazu proti Liverpoolu (0:7) vladalo veliko razočaranje.

Mariborčani so v tretjem krogu Lige prvakov doživeli boleč poraz na domačem igrišču v Ljudskem vrtu, kjer se je rekordne zmage s sedmimi goli razlike veselil angleški Liverpool.

jürgen klopp Rekordno Šport Klopp prebiral slovenske medije, Zahoviću odgovoril na zelenici

Branilec slovenskega državnega prvaka Martin Milec je razplet srečanja opisal kot najhujši poraz v njegovi karieri. "Težko je zdaj strniti vtise po taki tekmi, razočarani smo, normalno. Ne vem, ne vem, trenutno sem brez besed, zdaj je treba to čim prej prespati, vsak mora sam pri sebi razmisliti, kaj je delal na tej tekmi, kaj se je dogajalo," je povedal Milec.

Ljudski vrt Maribor navijači Liga prvakov Šport Napadli navijače iz Liverpoola, potem pa bežali in povzročili visoko škodo

"Priznam, to je najhujši poraz v moji karieri, tudi pred domačimi navijači, ki so nas spodbujali tudi po tekmi. Povedali so nam, da so na naši strani in to je res nekaj najlepšega. Lahko se zahvalimo navijačem, priredili so lep večer in prikazali lepo navijanje, lahko nam je vsem skupaj žal, da smo izgubili na tak način," je dodal 26-letni nogometaš Maribora.

maribor liverpool | Avtor: Epa Epa

Razočaran je bil tudi vezist Damjan Bohar, ki danes praznuje 26. rojstni dan. "Težko je kaj pametnega povedati, lahko rečem, da me še nobena ekipa ni tako razbila, kot so nas oni. Žal jih moram pohvaliti, ni mi težko, saj so res igrali odlično, mi pa ravno nasprotno. Posledica tega je, da smo dobili sedem golov. Seveda je hiter zadetek vplival na nas, a da se nam je cela tekma porušila, do tega ne bi smelo priti. Kaj hočemo, vsako napako, ki smo o naredili, so spremenili v gol in to je tista njihova kakovost, zaradi katere so tam, kjer so," je povedal.

Darko MIlanič Po tekmi Šport Milanič: V idealnem stanju bi lahko odigrali odlično tekmo

Mitja Viler je priznal, da se na igrišču niso držali predhodnih dogovorov. Obliž na rano bodo iskali na prvenstveni tekmi z Ankaranom. "Sami smo jim dovolili preveč, ker smo delali napake, kjer jih ne bi smeli, povsem nasprotno, kot smo se dogovorili pred tekmo. Ob takem porazu ni pomembno, v kakem trenutku pride, treba se je hitro obrniti naprej," je povedal Viler.

"Če ni komunikacije, če se ne postaviš pravilno, ti švignejo mimo, saj so izredno hitri. Dalo bi se v nekaterih situacijah bolje reševati zadeve in to je ta višja raven, na kateri bi radi bili tudi mi. Ne vem, kako bo ta poraz vplival na nas, upam, da ne preveč. Prav gotovo se bomo v podzavesti bali naslednje tekme, a ne prvenstvene," je zaključil Viler.

Maribor se bo v naslednjem krogu Lige prvakov prav tako pomeril z Liverpoolom. Tekma na Anfieldu bo na sporedu 1. novembra.

Philippe Coutinho Hud poraz Šport Vijoličasti popolnoma nemočni
Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 14:50 18.oktober 2017.

    Spoštovani Martin Milec ne delaj se nevednega sam dobro veš,da je najprej treba opustiti balkansko miselnost o znanju igranja nogometa ,predvsem pa delati na kondiciji in fizični moči.Ne odkrivajte tople vode tam kjer je že odkrita.Igralci Liverpoola so mimo vas ...prikaži več šli kot F-16 mimo Pilatesa.