Šport > Nogomet
626 ogledov

Rabona desetletja! Milimetri so nas delili, da bi že januarja videli gol leta

Kylian Mbappe Profimedia
Mnogi ne marajo nesramno bogatega PSG-a, toda ni ga nogometnega navdušenca, ki si ne bi želel, da bi Francozova mojstrovina končala v golu.

Nogometaši PSG-a so v četrtfinalu ligaškega pokala s kar 6:1 zmleli St. Etienne, pri čemer je izjemni Mauro Icardi prispeval kar tri zadetke.

Argentincu sta se pridružila z zadetkom še Neymar in Kylian Mbappe, en zadetek pa so si gosti preko svojega vratarja Jessyja Moulina zabili kar sami. Častni zadetek za St. Etienne je po zapravljeni enajstmetrovki v drugem poizkusu dosegel Yohan Cabaye.

alba messi Rivalstvo Šport Mbappe ni mogel verjeti: "Ali Messi to počne namerno?"

Kljub temu da smo videli kar sedem zadetkov, pa se je za najlepšo potezo tekme izkazal zgrešeni strel Embappeja v 77. minuti.

Šlo je za naravnost fenomenalen udarec, tako imenovano "rabono", s katero je mladi Francoz s 17 metrov le za las zgrešil nasprotnikova vrata. Resnična škoda, saj bi zadetek zagotovo kandidiral za gol leta.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice