Šport > Nogomet
22 ogledov

Rastoder od mecena do predsednika

Glavni finančni podpornik zeleno-belih Izet Rastoder (na fotografiji) je zdaj tu fotosi.si
Dosedanji prvi mož in mecen Olimpije Ljubljane Izet Rastoder je bil na današnjem občnem zboru kluba pričakovano izvoljen za predsednika. Franci Zavrl bo od zdaj naprej zgolj član izvršnega odbora.

Po tem, ko je Olimpiji Ljubljani licenčna komisija NZS v sredo odobrila tekmovalno licenco za nastopanje v prihajajoči sezoni, je zeleno-beli klub danes dobil še novega predsednika. To je Izet Rastoder, glavni finančni podpornik in nesporni prvi mož zmajev. Na tem mestu bo Rastoder zamenjal Francija Zavrla, ki ostaja član izvršnega odbora.

Sicer pa se je skupščine udeležil tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki je klub pohvalil za delo za nazaj in mu zaželel uspeh za naprej. Če je bilo v minulih dneh še nekaj dvoma o tem, ali bo Olimpija v prihodnje svoje tekme igrala na novozgrajenem stadionu v Stožicah, pa so se danes močno razkadili še zadnji dvomi. Športni direktor Olimpije Simon Sešlar je namreč dejal, da bo po odprtju stadiona – tega bosta s tekmo opravili slovenska in avstralska reprezentanca – objekt na voljo tudi ljubljanskim nogometašem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.