Šport > Nogomet
8702 ogledov

Razočarani Kek brez milosti: "S temi igralci ..."

Matjaž Kek Matjaž Kek ni dočakal uvrstitve v skupinski del Lige prvakov.
Slovenski trener je stežka sprejel neuspeh v play-offu za Ligo prvakov.

Rijeka je na zadnji stopnici pred skupinskim delom Lige prvakov pokleknila in se bo morala zadovoljiti z Ligo Evropa. Pirejski Olympiacos je z 2:1 slavil že na prvi tekmi v Grčiji, na Rujevici je v torek napredovanje potrdil z minimalno zmago (0:1).

Rijeka Olympiacos Liga prvakov Šport Keku ni uspelo, Grki premočni za hrvaške prvake

Po srečanju je Matjaž Kek, ki je v lanski sezoni z Rijeko osvojil dvojno krono, nato pa v prestopnem roku izgubil nekaj nosilcev igre, ostro ocenil kadrovsko politiko kluba.

"Karakter naše ekipe nikoli ni bil sporen. Naredili smo nekaj napak že pred sezono, a o tem se bomo pogovarjali drugič. Čaka nas še šest tekem v Ligi Evropa, s temi igralci bo to nemogoče. Toda to je problem za nekoga drugega. V Pireju smo imeli srečo, tokrat pa smo bili dobri in smo prejeli gol iz edine prave napake. Liga Evropa je naša realnost," je po srečanju dejal Kek, hrvaški novinarji pa so opozorili, da še nikoli ni na takšen način okrcal vodstva kluba.

Mitja Viler Tvitosfera Šport "Mi tega Milaniča najbrž še vedno plačujemo ..."

Nekdanji slovenski selektor ni skrival razočaranja in je znova opozoril na vrzeli v njegovem moštvu. "Manjkala sta nam dva igralca, morda trije, da bi parirali Grkom. Če želiš rezultat, moraš imeti sistem, moraš delati izven sezone. Ni vse v denarju, če hočeš med velike, se moraš organizirati in pripraviti."

Štajerski strateg ni pozabil čestitati Mariboru za tretji preboj v skupinski del LP. "Čestitke mojemu Mariboru. Da se, treba je le dobro delati. To je sedaj stvar za ljudi v pisarnah, ne zame," je Kek tudi ob tej priložnosti rahlo zbodel vodstvo Rijeke.

NK Maribor Hapoel Liga prvakov Uefini milijoni Šport Toliko so si prislužili vijoličasti bojevniki
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.