Šport > Nogomet
16 ogledov

Real in ManU o Benzemaju

benzema01_reuters Žurnal24 main
Angleški tisk je v četrtek objavil, da je Manchester United zelo blizu dogovora z madridskim klubom o prestopu mladega napadalca Karima Benzemaja.

Trener nogometnega velikana Manchestra Uniteda Alex Ferguson si Benzemaja želi kot zamenjavo za Berbatova, na katerega ne računa več in ki naj bi z eno nogo že zapuščal klub.

Potem ko je francoski reprezentant še pred nekaj dnevi zatrjeval, da si po koncu letošnje sezone želi ostati v Realu, se v Angliji še naprej ugiba o prihodnosti Francoza. Po informacijah, ki jih imajo Angleži, so pogajanja v fazi (uspešnega) zaključevanja.

Benzema je že pred leti navduševal Alexa Fergusona, angleški klub pa je že po koncu lanske sezone tekmoval s kraljevim klubom v borbi za Francoza. V Madridu Benzema ni zadovoljil pričakovanj – še več, razočaral je in nič čudnega ne bi bilo, če bi se Francoz takoj po koncu sezone preselil na Otok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.