Šport > Nogomet
18 ogledov

Real remiziral in ostal brez Albiola

Cristiano Ronaldo Daniel Opare
1/22
Žurnal24 main
Gol Rafaela van der Vaarta iz prostega strela je bil najlepši dogodek tekme med belgijskim Standardom Liegem in Realom Madridom (1:1). Poglejte si vse utrinke s tekme v Liegeu.
Real Madrid je po torkovem remiju ostal brez branilca Raula Albiola, ki si je grdo zvil desni gleženj in bo z igrišč po napovedih iz Realovega štaba odsoten vsaj en mesec.

Na dan, ko je novi igralec Reala Madrida postal Mesut Özil, je gol za kraljevi klub zabil igralec, ki bo zaradi njega verjetno zapustil špansko prestolnico. Rafael van der Vaart je bil prvi igralec svoje ekipe ob gostovanju španskih podprvakov v belgijskem Liegu, za vodstvo pa je zabil fantastičen zadetek iz prostega strela, kar pa na koncu ni bilo dovolj  za zmago varovancev Joseja Mourinha. Visoki napadalec Christian Benteke je namreč nekaj minut pred koncem tekme izenačil, potem ko je preskočil debitanta Ricarda Carvalha v osrčju obrambe Reala. Cristiano Ronaldo je v igro vstopil na začetku drugega polčasa in praktično vseh 45 minut "obsedal" domača vrata, a gola na svojo veliko jezo ni (z)mogel doseči.

Prijateljska tekma, Liege:

Standard Liege : Real Madrid 1:1 (0:1)
Benteke (76); Van der Vaart (12)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.