Šport > Nogomet
29 ogledov

Rekordna ponudba za Hentyja

Maribor, Olimpija, derbi, Ezekiel Henty, Marko Šuler Anže Petkovšek
Na naslov Olimpije je prišla visoka ponudba iz Rusije za Ezekiela Hentyja.

V večini evropskih držav je prestopni rok že zaključen, v Rusiji pa bo trajal še do konca tega meseca. Ruski klubi tako še iščejo okrepitve, ena izmed ponudb pa je prišla tudi v Olimpijo. Zanimanje, o njem so najprej pisali pri Ekipi, velja za nigerijskega napadalca Ezekiela Hentyja, ki je v jesenskem delu prvenstva zbral osem zadetkov in prav toliko podaj.

V ljubljanskem klubu selitvi Nigerijca niso najbolj naklonjeni, saj nanj računajo v boju za naslov, vendar bi jih lahko prepričala precejšnja vsota denarja. Pri nogometnem spletnem portalu Nogomania so tako zapisali, da je ponudba še večja kot je bil znesek ob prestopu prvega strelca lige Andraža Šporarja. Basel je zanj odštel tri milijone evrov, z bonusi pa se ljubljanskemu klubu obeta še milijon evrov.

Henty je minulo pomlad igral za Olimpijo kot posojeni član Milana, poleti pa je alfa in omega kluba Milan Mandarić zanj odštel 150 tisočakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.