Šport > Nogomet
17 ogledov

Ronaldinha črtali iz seznama igralcev

Ronaldinho je še vedno stoodstotno za Barcelono. (Foto: Reuters) Reuters
Nekoč najboljši nogometaš na svetu Ronaldinho, ki služi kruh v brazilskem Atleticu Mineiru, si je nakopal jezo svojih delodajalcev. Zaradi spora s predsednikom kluba bo moral izpustiti vsaj eno tekmo.

Za Ronaldinha se je kariera v brazilskem klubu začela nadvse obetavno, sedaj pa je prišlo od nepričakovanega preobrata. Nekdanji zvezdnik Barcelone naj bi se grdo sprl s predsednikom kluba Alexandreom Kalilom, zaradi česar ne bo smel nastopiti na obračunu z Vasco da Gama.

Jabolko spora naj bi bila odločitev Kalila, ki po novem od svojih igralcev zahteva, da se celotna ekipa zbere dva dni pred katerikoli obračunom. S tem naj bi nogometašem preprečil, da bi pred pomembnimi tekmami zahajali v nočne klube. To je očitno zelo razjezilo Ronaldinha, ki je odločitvi ostro nasprotoval, zaradi česar se je sestanek sprevrgel v kaos. Brazilec je posledično izostal iz seznama igralcev, ki bodo zaigrali na obračunu z Vasco da Gama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.