Šport > Nogomet
22 ogledov

Ronaldo: Messi bo spet dobil zlato žogo

ronaldo EPA
Legendarni nekdanji brazilski napadalec Ronaldo je zatrdil, da bo Lionel Messi še petič zaporedoma osvojil zlato žogo.

Argentinec Lionel Messi je v zadnjih dneh na večini stavnic zdrsnil na tretje mesto v bitki za Ballon d'Or, pred njim sta Cristiano Ronaldo in Franck Ribéry. Zvezdnik Barcelone je v zadnjem koledarskem letu veliko časa preživel na rehabilitaciji po raznih poškodbah, a kljub temu Brazilec Ronaldo verjame, da bo še petič zapored osvojil zlato žogo za najboljšega nogometaša na svetu.

"Mislim, da bo Messi ponovno osvojil Ballon d'Or," je za madridski časnik Marca povedal nekdanji zvezdnik brazilske reprezentance in bivši nogometaš PSV, Barcelone, Interja, Real Madrida in AC Milana.

"Polni si baterije"

"Messi je v zadnjih petih letih odigral ogromno tekem in je največja zvezda svetovnega nogometa. Njegova sedanja poškodba ni resnejša, a morda mu bo počitek omogočil, da spet napolni svoje baterije," je še dodal Ronaldo.

Brazilec je sam dvakrat osvojil zlato žogo, v letih 1997 in 2002. Dvakrat je bil tudi najboljši strelec svetovnega prvenstva, v Franciji leta 1998 in na Japonskem in v Južni Koreji leta 2002. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.