Šport > Nogomet
1993 ogledov

Ronaldo ni več član Uniteda

Cristiano Ronaldo Profimedia
Manchester United sporočil, da se je razšel s Cristianom Ronaldom.

Nogometni klub Manchester United in portugalski reprezentant Cristiano Ronaldo sta se sporazumno razšla, je sporočil angleški klub. 

"Klub se mu zahvaljuje za prispevek v njegovih dveh etapah na Old Traffordu. Dosegel je 145 golov na 346 tekmah. Njemu in družini želi vse najboljše v prihodnosti," je Manchester United zapisal v sporočilu za javnost.

"Vsi pri Manchester Unitedu ostajajo osredotočeni na delo s trenerjem Erikom ten Hagom za čim boljše dosežke na igrišču," še piše v sporočilu.

Sedemintridesetletni prejemnik petih zlatih žog je bil član Manchester Uniteda od 2003 do 2009 ter ponovno od 27. avgusta 2021. Pred dnevi je v intervju ju kritiziral vodstvo kluba in novega trenerja, s tem pa si je naposled 'izboril' pot iz kluba, ki ga je želel zapustiti že v poletnem prestopnem roku.

Cristiano Ronaldo Prestopna bomba Šport Nov premik v sagi, Ronaldo se nudi temu evropskemu velikanu Cristiano Ronaldo SP 2022 Šport Ronaldo spregovoril o posledicah famoznega intervjuja Cristiano Ronaldo Besni in jezni Šport Zdaj je jasno: Ronalda se bo United pozimi znebil

Cristiano Ronaldo je trenutno na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer ga prva tekma s portugalsko reprezentanco čaka v četrtek proti Gani (17.00).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice