Šport > Nogomet
45 ogledov

Ronaldo: "Podpisal bi za 10 let"

Cristiano Ronaldo Reuters
Cristiano Ronaldo je izjavil, da želi pri madridskem Realu ostati do konca svoje nogometne kariere.

Cristiano Ronaldo, ki je v minuli sezoni, ko je Real Madrid po treh sušnih letih spet osvojil La Ligo, v prvenstvu dosegel 46 zadetkov, je dejal, da bi z veseljem do konca svoje aktivne kariere ostal na stadionu Santiago Bernabeu.

"Če bi bilo odvisno samo od mene, bi podpisal pogodbo za 10 let," je zatrdil Ronaldo, ki se želi vodstvu Reala oddolžiti za zaupanje, ki so mu ga izkazali s tem, da so zanj plačali rekordnih 94 milijonov evrov. "Včasih pomislim na to, da sem najdražji nogometaš v zgodovini tega športa in zato na igrišču vedno poskušam upravičiti tveganje, v katero se je Real Madrid podal z mojim nakupom."

"Vse, kar sem do zdaj dosegel v karieri, je plod talenta in truda, predvsem slednjega. Veliko dela je bilo potrebnega, da sem dosegel raven, na kateri sem zdaj. Nič mi ni padlo z neba," je povedal Portugalec.

La Maquina (stroj), kot navijači belega baleta kličejo Cristiana Ronalda, je izrazil zadovoljstvo nad dejstvom, da je trener Jose Mourinho pogodbo z Madridom podaljšal do leta 2016: "Vesel sem, da Mourinho ostaja. Klub, kot je Real Madrid, mora imeti vrhunskega trenerja, kot je on. Mislim, da je vsem jasno, da bo Real osvojil več lovorik z njim kot pa brez njega," je še pristavil Cristiano.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.