Šport > Nogomet
28 ogledov

Ronaldo ponorel ob opazki Pereza

Ronaldo Perez Real Madrid Santiago Bernabeu prestop predstavitev EPA
V Madridu je bil marca tudi Portugalčev "nogometni oče" Sir Alex Ferguson, ki je želel izkoristiti situacijo in poskrbeti za povratek zvezdnika v Manchester United.

Odnos Cristiana Ronalda in predsednika madridskega Reala Florentina Péreza nikoli ni bil posebej dober, povsem pa naj bi razpadel marca in po pravem čudežu Portugalec to poletje ni zapustil Real Madrida.

El Confidencial trdi, da jim je vir blizu igralcu razkril, da je Pérez svojemu zvezdniku po eni izmed tekem dejal: "Ne prihajaš mimo nasprotnih igralcev tako kot prej, ne prideš več mimo nikogar, a bi moral!"

Cristiano je "ponorel" in agentu Jorgeju Mendesu takoj sporočil, da si želi oditi. V Madrid je na večerjo 10. marca prišel tudi legendarni trener Sir Alex Ferguson, ki je želel izkoristiti situacijo in Manchester Unitedu vrniti še vedno izjemno priljubljenega nekdanjega varovanca.
Nedavno je Pérez izjavil, da upa, da bo CR zaključil kariero v klubu, toda da je njegova pogodba veljavna do leta 2018, zato je možno marsikaj, te izjave pa nasprotujejo do sedaj podanim.

Ronaldo je verjetno oprostil, a ne tudi pozabil, zdi pa se le še vprašanje časa, kdaj bo zapustil kraljevi klub. Veliko obrvi je dvignila tudi njegova odločitev, da pravice za trženje svoje podobe pred začetkom sezone ekskluzivno preda v roke Petra Lima, lastnika Valencie, kar naj bi bila nova klofuta Pérezu ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.