Šport > Nogomet
20 ogledov

Sneg prestavlja tekme po Sloveniji

Trajkovski Kozak Maribor Lazio Evropska Liga Ljudski vrt Reuters
Močno sneženje je predčasno končalo jesenski del slovenskega nogometnega prvenstva, saj bosta Rudar in Maribor zaostalo tekmo v Velenju odigrala v drugem terminu. Vremenske razmere v Šaleški kotlini so namreč preprečile izvedbo nedeljskega obračuna. Tekme odpadajo tudi v najmočnejši rokometni ligi.

Nogometaši velenjskega Rudarja in Maribora, ki bi se morali v nedeljo meriti na zaostali tekmi 1. slovenske nogometne lige, bodo omenjeni dvoboj odigrali šele spomladi, saj je močno sneženje preprečilo igranje nedeljskega obračuna v Velenju.

Maribor po jesenskem delu vodi z 48 točkami z 20 tekem, sledi Olimpija z 39 točkami z 21 tekem, Domžale na tretjem mestu pa so na 21 tekmah zbrale 35 točk. V najslabšem položaju je Mura 05 s 17 točkami z 21 tekem.

Težave imajo tudi rokometaši - rokometaši koprskega Cimosa so zaradi slabih vremenskih razmer odpovedali sobotno tekmo 15. kola v 1. NLB Leasing ligi v Sevnici. To je že tretja odpoved v najbolj imenitnem klubskem domačem tekmovanju. Pred tem so Krčani odpovedali tekmo v Mariboru, prestavljena pa je tudi tekma Istrabenz Plini Izola - Trimo Trebnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.